BioBeurs 2017 - Proeven, voelen en ruiken op het Streekplein!
JAN
18
t/m
JAN
19
2017

Ook dit jaar is Netwerk BIC aanwezig om samen met Van EIgen Erf en Stichting Streekproducten Nederland (SPN) het streekplein te verzorgen waar geroken, gezien en geproefd kan worden aan onze biologische producten. De landelijke beurs voor de Biologische sector in de IJsselhallen in Zwolle is 18 en 19 januari. Het is de beurs voor het laatste nieuws uit de biologische sector en om de sector te ontmoeten. Ontmoet ons en kom proeven, voelen en ruiken op het Streekplein op de Biobeurs!

De Biobeurs trekt elk jaar meer geïnteresseerde bedrijven en mensen die actief bezig zijn in de biologische sector. Samen met VEE staan wij op het streekplein en verzorgen we diverse workshops in het inhoudelijk beurs programma. Jaarlijks staan we stil bij de toekomst van de biologische sector en de vraag wat heeft de sector en onze bedrijven nodig om verder te ontwikkelingen; voor een gezonde groei van de biologische sector!



Op boerderij: zeaeaf Natuurlijk Genoegen Eemland Hoeve De Genneper Hoeve De Beekhoeve Tuin van Lelystad 't Gelders Eiland Het Schop De Stadsboerderij in Almere Overesch Sonneclaer Sprankenhof Warmonderhof De Ottermeerhoeve
Terug
Zoeken
29Couldn't execute query