Sprankenhof

Sprankenhof is een authentiek brabants boerenerf waar u comfortabel kunt verpozen. U kunt er rondstruinen in een aantrekkelijk landschap en u laten inspireren in een boerenkeuken. De activiteiten gaan bij Sprankenhof van grond (zelf oogsten) tot mond (zelf bereiden).

Omgeving
Sprankenhof ligt in Udenhout (gemeente Tilburg) in Noord-Brabant aan de rand van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

Producten
Het assortiment van Sprankenhof bestaat vooral uit vers fruit, maar ook vruchtenwijn, jam, siroop, sap en gelei. Alle produkten van Sprankenhof zijn biologisch. Ze zijn gemaakt van vers fruit van eigen land. Op ambachtelijke wijze wordt het fruit in eigen verwerkingsruimte omgetoverd tot heerlijke eindprodukten. Alle produkten zijn zonder toevoeging van chemische geur,- kleur,- of smaakstoffen.

Cursussen
Op Sprankenhof komt u alles te weten op het gebied van fruitteelt, biologische landbouw, biodiversiteit, smaak en gezonde voeding. Er worden het gehele jaar rond rondleidingen en verschillende workshops aangeboden rond het thema fruit.

Activiteiten
Sprankenhof is een pluktuin. Alle fruitsoorten die gekweekt worden mag je zelf komen plukken. Het fruit wat niet wordt geplukt, wordt verwerkt tot houdbare boerderijproducten. Deze worden in eigen winkel verkocht. Er worden rondleidingen, proeverijen, workshops en kinderfeestjes gegeven. Wat er allemaal nog meer te doen is? Uitgebreide informatie vindt u op de website www.sprankenhof.com onder het kopje activiteiten. Kijk voor een korte impressie naar het filmpje over de pluktuin.

Agenda items op deze boerderij
Er zijn geen aankomende agenda items.
Bekijk alle agenda items

Arrangementen
Arrangement: Zelf zomerfruit plukken en verwerken
In de zomer verandert de boomgaard van biologische fruitkwekerij Sprankenhof in Udenhout in een...
Lees meerEr zijn nog geen berichten geplaatst over deze boerderij.
Naam:
Bericht:
Waardering over de boerderij:


Neem bovenstaande tekst over uit de afbeelding
Zoeken


Contact gegevens
Schoorstraat 26a
5071 RA Udenhout
013 5116494
sprankenhof@planet.nl
http://www.sprankenhof.com

Routeplanner
Uw postcode:
Bekijk contact gegevens Inklappen
Wandel- en fietsroutes