Lekker naar de boer!
Geplaatst op: 04-06-2014

Iedereen Lekker naar de Boer!

Biologisch is lekker, hip én stoer. Wil je dat zelf eens ervaren? Kom dan naar het Lekker naar de Boer weekend op zaterdag 21 en zondag 22 juni. Tijdens dat weekend houden biologische boeren en tuinders open erf. Maak kennis met stoere boeren en boerinnen en ontdek wat biologisch boeren zo bijzonder maakt. Je kunt met eigen ogen zien dat samenwerken met de natuur zo gemakkelijk lijkt, maar heel veel vakmanschap vereist. Want behalve voor de heerlijkste ingrediënten voor je maaltijd, zorgt de biologische boer ook voor het milieu, dierenwelzijn en de natuur.

Op 21 en 22 juni kun je bij biologische boerenbedrijven in heel Nederland terecht voor rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen en allerlei (kinder)activiteiten. Je ziet, ruikt, proeft en ervaart het boerenleven en je kunt kennis maken met de boer en met zijn passie voor het vak. Ga eens je eigen appelsap persen, kaas proeven of een koe knuffelen. Kinderen kunnen wol vilten, in de hooiberg spelen of jonge dieren aaien. Voor elk wat wils! Door te kijken, te ervaren en te proeven gaat er een wereld voor je open.

Op www.lekkernaardeboer.nl/ZoekEenBoerderij vind je alle boerderijen die meedoen. Hou de site in de gaten, want elke dag komen er nieuwe boerderijen bij. Moeilijk kiezen welk bedrijf te bezoeken? Laat je dan inspireren door de prachtige fietsroutes langs verschillende biologische boerenbedrijven. Je vindt de routes en overige informatie op www.lekkernaardeboer.nl.
Veel plezier!