Eemland Hoeve

Een ontmoetingsplek op het platteland waar het bruist van vernieuwend plattelandsleven. Wat begon als een ecologische zoogkoeienhouderij is uitgegroeid tot een modern communicatiecentrum op het gebied van landbouw, natuur, milieu en ethiek. De hoeve is centraal gelegen in Nederland, 5 minuten van de A1.

Producten
De Eemlandhoeve biedt ruimte om in een landelijke vernieuwende omgeving te vergaderen, mens en milieu te ontmoeten, te leren, of creatief te ontspannen. De Eemvalleiwinkel biedt lokale producten voor lokale consumenten waarbij veiligheid en vertrouwen voorop staan. Alle boerderijen die bij de levering van vlees zijn betrokken, zijn gelegen in de regio. Hierdoor weet u van elk stukje vlees dat het van een boerderij komt bij u in de buurt. Zowel de slacht, verwerking en verpakking vinden eveneens plaats in Eemland op 1 modern uitgeruste locatie. Dit voorkomt onnodig lang transport van dieren en eindproduct en draagt daarom bij aan een veilig product. Naast het vleesassortiment kunt u bij ons ook andere biologische- en plattelandsproducten in de winkel vinden. Thee en koffie, wijn, jam en appel- ensinasappelsap bijvoorbeeld.

Cursussen
Voor een uitgebreid aanbod kunt u het best op de website van de Eemlandhoeve zelf kijken

Activiteiten
De Eemlandhoeve heeft een leskist ontwikkeld, doet mee aan (school) projecten, geeft voorlichting, verzorgt biologische catering, ontvangt groepen, geeft voorlichting, verzorgt rondleidingen. Voor een uitgebreid aanbod kunt u het best op de website van de Eemlandhoeve zelf kijken.

Agenda items op deze boerderij
Er zijn geen aankomende agenda items.
Bekijk alle agenda items

Arrangementen
Arrangement: Ontdek de Eemlandhoeve voor uw familiedag!
In overleg zijn er allerlei arrangementen mogelijk, waarbij u zelf combinaties kunnen maken van...
Lees meerEr zijn nog geen berichten geplaatst over deze boerderij.
Naam:
Bericht:
Waardering over de boerderij:


Neem bovenstaande tekst over uit de afbeelding
Zoeken


Contact gegevens
Bisschopsweg 5b
3752 LK Bunschoten
033 - 299 92 00
info@eemlandhoeve.nl
http://www.eemlandhoeve.nl

Routeplanner
Uw postcode:
Bekijk contact gegevens Inklappen