Het Schop

Bijna een eeuw geleden bouwde grootvader van den Broek de boerderij aan de Esbeekseweg in Hilvarenbeek. Toen was het, zoals normaal in deze zandstreek, een gemengd bedrijf. Hij had een paar melkkoeien, wat varkens, kippen, een werkpaard, maar ook bieten, aardappelen en graan. In de tweede wereld oorlog bakte hij brood voor de hele buurt. We hebben nog steeds een gemengd bedrijf met runderen, schapen, kippen en fuitteelt allen is de paardenstal omgetoverd tot boerderijkeuken en op de plaats van de hoogkar, 't Schop kun je nu lekkere en gezonden biologische producten kopen.

Producten
De Boerderijwinkel van 't Schop is geopend op donderdag en vrijdag tot 6 uur en zaterdagochtend tot 1 uur: u kunt op deze dagen vers vlees kopen, maar ook kleinere porties diepgevroren vlees van eigen boerderij. Het rund- en lamsvlees komt van vee dat we op onze eigen boerderij houden.

Cursussen
Een belangrijk aspect van onze boerderij is u te laten genieten van onze gezonde biologische voeding. Daarvoor hebben we een goed uitgeruste (boerderij)keuken, waar groepen, onder begeleiding kunnen koken. De cursussen en workshops worden gegeven door 3 ervaren kookdeskundigen en verschillende chef-koks; u staat met 2 personen aan een kookunit en kookt dus altijd zelf!!

Activiteiten
Wij bieden u de gelegenheid om met uw personeel, familie of vrienden een gemoedelijke ``Bourgondische`` dag of dagdeel op onze boerderij en in onze streek door te brengen. Natuurlijk hebt u uw eigen wensen en we willen graag in overleg het meest geschikte programma voor u organiseren, we bieden u een arrangement op maat. U kunt bij ons terecht met groepen van 12 tot 80 (afhankelijk van het arrangement)

Agenda items op deze boerderij
Er zijn geen aankomende agenda items.
Bekijk alle agenda items

Arrangementen
Arrangement: De Hei Op
Ga met een schaapherder de hei op en geniet na met een heerlijk Kempisch Heidemenu in de gezell...
Lees meerEr zijn nog geen berichten geplaatst over deze boerderij.
Naam:
Bericht:
Waardering over de boerderij:


Neem bovenstaande tekst over uit de afbeelding
Zoeken


Contact gegevens
Esbeekseweg 2
5081 ED Hilvarenbeek
013-5056156
013-5056296
info@hetschop.nl
http://www.hetschop.nl

Routeplanner
Uw postcode:
Bekijk contact gegevens Inklappen