De Cinquant

De Cinquant is een centrum voor boerderij activiteiten. Het is een plek waar we met passie voor een biologisch dynamisch bedrijfsvoering met, en voor mensen iets bijzonders doen. Of je er nu komt voor heerlijke biologische producten, voor de rust op de camping, om te genieten van de prachtige omgeving, voor zorg op maat of om te werken; de Cinquant is een plek vol inspiratie

Omgeving
De natuurlijke omgeving van de Cinquant is uniek te noemen. Het is de moeite van verkenning waard. Er zijn in de omgeving verschillende landgoederen die een bezoek ruimschoots waard zijn. De cultuurhistorische omgeving komt met een ontdekkingstocht zeer goed tot zijn recht !

Producten
Onze producten zijn versproducten van het seizoen. Eigen teelt van het land, uit de kas of tuin. Groenten, fruit, kruiden, noten, zaden, kiemen, paddestoelen en eieren. Allemaal van eigen grond! OPENINGSTIJDEN WINKEL: Woe 13.00- 18.00 Vr. 13.00- 18.00 Zat 10.00 - 14.30 Kijk op www.cinquant.nl voor meer en actuele informatie!

Activiteiten
Zorgboerderij: Zorg speelt al heel lang een belangrijke rol op de Cinquant. Voor planten, dieren en vooral ook voor de medemens. Al sinds 1987 kunnen mensen met een zorgvraag bij ons terecht voor een dagbesteding.Hierbij wordt niet naar de beperking gekeken, maar ieder wordt gewaardeerd naar eigen kunnen en gestimuleerd in ontwikkeling hiervan. Met dit uitgangspunt en met behulp van onze jarenlange ervaring bieden wij zorg op maat ! Natuur- en cultuurbeleving: Met een rondleiding op het bedrijf door de boer wordt u op de hoogte gebracht van de ontwikkeling van het landschap en de natuur. Kamperen bij de boer Op de boerderij is de mogelijkheid tot kamperen op kleinschalige wijze. Winkel U kunt in de winkel terecht voor de biologische producten en alle seizoensproducten van eigen erf.

Agenda items op deze boerderij
Er zijn geen aankomende agenda items.
Bekijk alle agenda items

Er zijn nog geen berichten geplaatst over deze boerderij.
Naam:
Bericht:
Waardering over de boerderij:


Neem bovenstaande tekst over uit de afbeelding
Zoeken


Contact gegevens
Cinquant 4
5443 NN Haps
0485 312 528 of 0610100436
info@cinquant.nl
http://www.cinquant.nl

Routeplanner
Uw postcode:
Bekijk contact gegevens Inklappen
Activiteiten op boerderij