Overesch

Ruim tien jaar hebben ze zitten twijfelen. Wel of niet biologisch. Mariet: "De normale manier van steeds maar meer, waren wij zat. Onze kinderen moeten gewoon kunnen leven op het land". Uiteindelijk valt de beslissing: biologisch boeren. Niet als alternatief maar als keuze. Voordat de overstap een feit is, gaat er een tijd overheen. Je moet twee jaar biologisch werken voordat je het EKO-keurmerk krijgt. Dit keurmerk geeft de garantie dat een bedrijf geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt.

Producten
Biologisch, dus gezond. Via Natuurlijk.... Overijssel! kunt u een abonnement nemen op de producten van biologische boeren uit Overijssel. Een abonnement is de ideale manier om elke week een gevarieerd pakket biologische groenten, fruit of zuivel op tafel te laten komen voor een vast bedrag.

Activiteiten
We bieden verschillende activiteiten aan op ons bedrijf. Zo kunt u een rondleiding krijgen. Dit is mogelijk voor groepen van minimaal 15 personen, op afspraak. We hebben ervaring met scholen en diverse andere groepen. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met de ecologische manier van produceren. Ook organiseren we een maal per jaar een open dag. In onze nieuwe stal hebben we een heuse skybox gebouwd, daardoor kunnen bezoekers de varkens zien en de diervriendelijke huisvesting goed bekijken zonder de varkens te storen. Langs onze akkers en weilanden kunt u heerlijk wandelen, daarom hebben we een wandelroute uitgezet en een brochure gemaakt waarin de verschillende gewassen, akkerranden en de omgeving beschreven staan.

Agenda items op deze boerderij
Er zijn geen aankomende agenda items.
Bekijk alle agenda items

Er zijn nog geen berichten geplaatst over deze boerderij.
Naam:
Bericht:
Waardering over de boerderij:


Neem bovenstaande tekst over uit de afbeelding
Zoeken


Contact gegevens
Hondemotsweg 40
8101 NJ Raalte
0572-391674
0572-390027
Routeplanner
Uw postcode:
Bekijk contact gegevens Inklappen