Sonneclaer

Kampeerboerderij Sonneclaer is een rustige landschappelijke camping in Drenthe. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. U verblijft op een kampeerboerderij bij een biologische melkveehouderij bedrijf. Kinderen kunnen op een gemoedelijke manier kennismaken met het leven op en rond de boerderij.

Omgeving
De camping leent zich prima als uitvalsbasis voor een verblijf in Zuidwest-Drenthe. Binnen een half uur bent u bij: Nationaal park Dwingelderveld, Noorderdierenpark (Emmen), Speelstad Oranje, Drents-friese Woud en de Pittoreske dorpen Ruinen en Echten.

Producten
Ambachtelijk ijs: In de ijsmakerij van Sonneclaer wordt op ambachtelijke wijze diverse soorten biologisch ijs gemaakt. Het ijs wordt onder hygienische omstandigheden (dus zonder koeien!) en met professionele apparatuur gemaakt. Bij de ijsbereiding wordt vanzelfsprekend voldaan aan de kwaliteitseisen die door de Keuringsdienst van Waren zijn gesteld. Het assortiment is inmiddels uitgegroeid tot enkele honderden smaken, varierend van vanille, aardbei tot amaretto. En wat denkt u van de exclusieve smaken zoals mango rode peper en gember-basilicum ijs. Het ijs verkopen wij op onze boerderijcamping en in de regio. Aan huis kunt u dagelijks ijsjes kopen en in de zomermaanden wordt het ijs ook op brink in Ruinen (Drenthe) verkocht. Daarnaast kunt U bij ons een ijscokar huren voor uw tuinfeest of barbecue. Voor bijzondere gelegenheden maken we met plezier ijstaarten op bestelling. Andere speciale producten zijn: Petits fours, IJsgebak, IJsbuffet en suikervrij ijs. Wilt u in het kader van een bedrijfsuitje of excursie kennismaken met de ijsbereiding, dan kunnen wij u een rondleiding geven. Sonneclaer is daarnaast leverancier van biologisch ijs aan de Zaai-Ster, distributeur van biologische producten. De Zaai-Ster levert biologische producten aan natuurvoedingswinkels, speciaalzaken, restaurants, supermarkten en bedrijven in het noorden van Nederland.

Activiteiten
Boerengolf Boerengolf is een variatie op het reguliere golfspel, waarbij een parcours met een aantal holes in zo weinig mogelijk slagen moet worden afgelegd. Een boerengolfbaan bestaat in de regel uit 8-10 holes met een gemiddelde lengte van 200 meter. Een hole bestaat uit een afslagpunt en het eindpunt. Het eindpunt, de put, genaamd is een ingegraven emmer met een genummerde vlag erbij. De put is tevens het beginpunt voor de volgende hole. Op de baan spelen twee groepen van maximaal 5 personen tegen elkaar. De groepen en groepsleden slaan om de beurt. De twee groepen lopen gezamenlijk de holes. Op het wedstrijdformulier worden de slagen per hole bijgehouden. De groep met het minste aantal slagen wint de wedstrijd. Met boerengolf heeft u een gezellige middag en geniet u meteen van een wandeling door het boerenland.

Agenda items op deze boerderij
Er zijn geen aankomende agenda items.
Bekijk alle agenda items

Er zijn nog geen berichten geplaatst over deze boerderij.
Naam:
Bericht:
Waardering over de boerderij:


Neem bovenstaande tekst over uit de afbeelding
Zoeken


Contact gegevens
Fluitenbergseweg 94
7931 TC Echten
0528 - 251451 of 06-21876076
0528 - 251312
info@sonneclaer.nl
http://www.sonneclaer.nl

Routeplanner
Uw postcode:
Bekijk contact gegevens Inklappen