Het is mogelijk dat er toestemming wordt gevraagd om een applicatie (com.charliemouse.cambazola.viewer) uit te voeren. Dit is noodzakelijk om de webcam te bekijken.

Momenteel kijkt u naar het live beeld vanuit de modderpoel van boerderij 't Helder. Deze webcam hangt in Winterswijk. Het is de modderpoel van de familie Sloetjes, die eerder de 'Moddertrofee' van Stichting Wakker Dier won. Kijk live hoe de varkens genieten van deze prachtige modderpoel!

Als er even geen varkens te zien zijn, probeer het dan later nog eens. De stal staat dag en nacht open. Vooral vroeg in de ochtend en aan het einde van de dag zijn de dieren in de poel te vinden. Als het warm is vinden ze hier verkoeling. De modder beschermt hun huid tegen insecten maar de varkens vinden het vooral ook erg lekker! Wil je de modderpoel zelf eens bezoeken? Klik hier om contact op te nemen met boerderij 't Helder.

Een biologisch bedrijf bij jouw in de buurt bezoeken? Dat kan! Kijk onder 'boerderijen', klik op 'de 'boerderij naar keuze' en neem contact op!

Binnenkort kunt u meer live beelden volgen van verschillende biologische netwerkboerderijen in Nederland. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Deze en andere activiteiten van netwerk BIC worden ondersteund door het project Let's talk bio! gefinancierd door het Ministerie van LNV, Stuurgrooep LIB, het VSB fonds, de Provincies Noord-Holland en Overijssel, en het Triodos fonds.

Video's van Biologisch Netwerk

Bij Natuurlijk Genoegen
Een kijkje op de boerderij van Natu....

Aver Heino
Een kijkje op de boerderij van Aver....

De Geitenhoeve
Een kijkje op de boerderij van de G....

De Geitenhoeve
Uitgebreide rondleiding over de boe....

Warmonderhof
Een kijkje op de boerderij van de W....
Overige video's

Streekparade 2013

Het verschil in sterrenvlees gangbaar en biologisch

Minder voedselkilometers, eten uit eigen regio!

De Stek in de Tuin van Lelystad!
Zoeken