Hoeveel sterren op jouw bord? Biologisch heeft de meeste!
Geplaatst op: 05-10-2010

In een uitzending van Keuringsdiens van Waren werden de verschillen in de soorten sterrenvlees zoals Albert Heijn dit bijvoorbeeld heeft, vergeleken. De verschillen werden naast elkaar gezet en op de boerderij zelf bekeken.

Een interessante uitzending die de verschillen objectief naast elkaar zet. In de uitzending wordt voor de meeste sterren, het biologisch vlees, een bezoek gebracht aan een van onze leden van Netwerk BIC: 'Overesch Biologische Landbouw' . Het staat open voor bezoekers en is vrij toegangkelijk voor elke bezoeker om ook een kijkje te nemen hoe het dagelijkse leven van een varken op een biologisch bedrijf eruit ziet. Boven de stal waar de varkens voor de slacht worden gehouden is een ontvangstruimte die vrij toegankelijk is. Vanuit de ontvangstruimte kun je via grote ramen direct een kijkje in de stal nemen. Met een druk op de knop heb je er extra licht bij!

Bekijk de verkorte video via onze site: http://www.biologischnetwerk.nl.sharedlinux.site4u.nl/?id=5&video_id=35

De gehele uitzending is te bekijken via: http://zine.ntr.nl/page/16949/nl

De uitzending van 24 minuten is de moeite waard! Het geeft een goed overzicht, duidelijk met bezoeken aan diverse boerderijen van de verschillende sterren met mooie, verhelderende beelden.