Loop jij mee met De Vergeten Dieren Tocht?
Geplaatst op: 06-04-2011

Waarom De Vergeten Dieren Tocht?
We houden allemaal van dieren. Maar niet alle dieren krijgen evenveel aandacht en liefde. Veel dieren worden vergeten. Denk aan proefdieren, asieldieren, dieren in de bio-industrie en mishandelde dieren. Vergeet ze niet en doe mee met de Vergeten Dieren Tocht op 19 en 26 juni in verschillende plaatsen.

Wat is de Vergeten Dieren Tocht?
Tijdens deze sportieve en gezellige sponsortocht lopen we in vijf prachtige natuurgebieden voor "vergeten dieren". Iedereen kan meedoen! Samen met andere dierenliefhebbers lopen we zoveel mogelijk geld bij elkaar om vergeten dieren te helpen. Afstand: 25 km. Speciale familietocht: 7,5 km.

Waar doe je het voor?
Centraal bij de Vergeten Dieren Tocht zijn vier groepen dieren die we helaas maar al te vaak uit het oog verliezen: proefdieren, asieldieren, dieren in de bio-industrie en mishandelde dieren. Symbool voor deze vergeten dieren staan Wolletje het proefkonijn, Jip het gedumpte poesje, Klaartje het kalfje uit de bio-industrie en Bram de mishandelde hond. Deelnemers kunnen kiezen voor welk dier ze deze bijzondere sponsortocht gaan lopen.

Wie kan meedoen?
Iedereen! De Vergeten Dieren Tocht staat open voor iedereen die minimaal 7,5 km kan wandelen. Op alle locaties worden twee varianten gelopen: de tocht van 25 km en de familietocht van 7,5 km. Schrijf je dus snel in via www.vergetendierentocht.nl